KycklingPaj

  • 3 st                     Gula lökar
  • 200 gram             Champinjoner
  • 1 st                     Vitlöksklyfta
  • 3 msk                  Chilisås
  • 2 msk                  Senap
  • 1 Burk                 Cremé fraiche
  • Salt och peppar
  • 7-8 dl                 Stekt kyckling kött
  • 1                       Liten bit kassler
  • 3-4 plattor          Smördeg
Fräs lök och svamp.
Blanda vitlök, kryddor "efter smak"m cremé fraiche, rör om och smaka av.
Bryn kasslern i småbitar, skär kycklingen i bitar.
Blanda ner lök, svamp, kasslern och kycklingen i röran av creme fraiche.
Lägg allt i en pajform med smördegs plattorna över.
In i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0